Dutch English German

Fietsen vanuit de bed and breakfast

Fietsen langs de verschillende fietsroutes en het fietsknooppuntnetwerk en overnachten bij Bed & Breakfast De Hoefijzer.

Fietsen in een afwisselend landschap

Wie van fietsen houdt komt in Landerd goed aan zijn trekken. Het afwisselende landschap leent zich goed voor mooie fietstochten en onderweg komt u genoeg terrasjes tegen om even uit te rusten! Er zijn verschillende fietsroutes uitgezet. U kunt ook uw eigen route bepalen dankzij het fietsknooppunten systeem. 

900 kilometer aan fietsroutes

Bed and Breakfast De Hoefijzer biedt veel mogelijkheden voor fietsersVoor fietsers die graag zelf hun eigen route kiezen, biedt het fietsknooppuntennetwerk uitkomst. Maar liefst 900 kilometer aan fietspaden in Noord-Oost Brabant zijn in dit handige systeem aan elkaar geknoopt. Voor u op de fiets stapt, kunt u met de overzichtskaart de route uitstippelen naar gelang het aantal kilometers dat u wilt fietsen. De bewegwijzering wijst u verder de weg! Op de knooppunten ziet u informatiepanelen met een kaart van het hele gebied. Daar kunt u nog eens rustig bekijken of u de gekozen route verder wilt fietsen, of toch nog een omweg wilt maken. Meer informatie over fietsen vindt u bij de Toerisme Landerd.  

Bed and breakfast aan het fietsknooppuntennetwerk

Bij Bed & Breakfast De Hoefijzer kunt u overnachten middenin het fietsknooppuntennetwerk. Onze Bed & Breakfast is direct gelegen aan fietsroute 27 en 30 en is een prima vertrekpunt voor de overige fietsroutes. 

Reserveer snel bij ons voor fietsen en overnachten.