Dutch English German

Wandelen, fietsen en struinen langs de Maasmeanders/Zuiderwaterlinie

Overnachten bij Bed & Breakfast De Hoefijzer en een bezoek aan natuurgebied de Maasmeanders. 

Natuurgebied de Maasmeanders

Wandelen en fietsen langs de Maasmeanders vanuit Bed and Breakfast De HoefijzerHet meandergebied van de Maas is een prachtig natuurgebied van Empel tot Grave. U geniet hier van rust en ruimte. Van ongekende vergezichten links en rechts van de dijk. Van het water dat zich zo goed leent voor ontspanning en vermaak. De haven, de historische plekken. De terrasjes en gezellige overnachtingen. Altijd gastvrij met een warm onthaal. Het kan allemaal langs de Maas. 

Wandelen, fietsen en struinen

Anders langs de Maas is een wandel-, fiets- en struinroute. Het pad is een initiatief van de stichting Maasmeanders en loopt van Cuijk tot Den Bosch. De totale lengte van het tracé is 70 kilometer. Naast het pad is er ook een gids gemaakt met een routebeschrijving en informatie over de historie van het gebied. Langs de route zelf staan informatieborden. Meer informatie vindt u bij de Stichting Maasmeanders.

Overnachten in het Maasmeandersgebied

Bed & Breakfast De Hoefijzer in Reek ligt aan de wandel-, fiets- en struinroute van het Maasmeandersgebied. Kom gezellig bij ons overnachten en gebruik een overnachting in onze Bed & Breakfast als vertrekpunt voor het volgen van de Anders langs de Maas route. 

Reserveer snel bij ons voor overnachten langs de Maasmeanders/Zuiderwaterlinie.