Dutch English German

Wandelen vanuit de Bed and Breakfast

Wandelen langs de vele wandelroutes en het wandelknooppuntensysteem en overnachten bij Bed & Breakfast De Hoefijzer.

250 kilometer aan wandelroutes

Wandelaars kunnen in Landerd volop genieten. In de regio Landerd-Uden ligt maar liefst 250 km wandelroute verbonden via het knooppuntennetwerk. De wandelroutes staan goed op kaart en bebording aangegeven. Zoals o.a. Zuiderwaterlinie, het Duits lijntje, het Reeks Ommetje etc...

Meer dan 70 wandelknooppunten

Vanuit Bed and Breakfast De Hoefijzer kunt u uitgebreid wandelenMet het wandelknooppuntensysteem bepaalt u zelf de afstand van uw wandeling door een route langs verschillende knooppunten samen te stellen. Er zijn meer dan zeventig wandelknooppunten dus u kunt steeds een andere wandeling samenstellen! Voor de wandelaars die graag iets meer van de omgeving te weten willen komen zijn er ook diverse routes binnen het knooppuntensysteem uitgezet. Deze routes variëren in afstand en voeren langs mooie landschappelijke, natuurlijke, cultuurhistorische en agrarische bezienswaardigheden. Meer informatie over wandelen vindt u bij Toerisme Landerd.

Overnachten centraal in het wandelknooppuntennetwerk

Bed & Breakfast De Hoefijzer ligt centraal in het wandelknooppuntennetwerk. Wandelaars kunnen bij ons heerlijk overnachten in onze Bed & Breakfast en deze gebruiken als startpunt voor de verschillende wandelroutes. 

Reserveer snel bij ons voor wandelen en overnachten